New product

Athleisure Top

RM89.00

By buying this product you can collect up to 89 loyalty points. Your cart will total 89 loyalty points that can be converted into a voucher of RM2.94.


More info

  • Long, long-sleeves, loose athleisure top. 
  • Extended arm sleeves with thumb holes.
  • Suitable for athleisure and light weight sport activities.
  • Fabric: Microfiber & Mesh Microfiber.
  • Average weight based on size XL : 255 g / 0.56 lb
  • Reflective logo
  • For all body types.
  • Category: Athleisure / Non-performance
  • Sizes: S / M / L / XL / 2XL
  • Detailed Measurements

Size Chart Nashata

Reviews

Grade 
2020-04-12 02:55:22
COMFY AND STYLISH SPORTS ATTIRE

Bila saya pakai je baju ni terus terletak elok, tak fit langsung, very stylish and comfy, tak berpeluh teruk, sangat selesa sepanjang buat intense workout.

    Grade 
    2019-07-05 12:36:11
    Athleisure top satu kepuasan

    Tak menyesal beli, kelmarin beli terus ke store baru, mlm dah pakai ke kelas fitness, cantik terletak dibadan..kain pun tak tebal atau nipis..selesa sangat, takyah dah pakai handsock, sebab saya ada koleksi top nashata, kalau boleh nak beli dan tambah koleksi sy lagi

      Grade 
      2019-01-11 23:22:50
      Recommended!

      Sangat puas hati dpt grab masa blackfriday! Berbaloi2. Sy beli 2helai terus :)

      • 1 out of 1 people found this review useful.

      Write a review

      Athleisure Top

      Athleisure Top

      • Long, long-sleeves, loose athleisure top. 
      • Extended arm sleeves with thumb holes.
      • Suitable for athleisure and light weight sport activities.