New product

Sports Bra - Medium Support Vibrant

RM57.00

RM79.00 tax incl.

-RM22.00

No reward points for this product because there's already a discount.


More info

On sale! 11 Sept 2020 - 24 Sept 2020.

  • Fitted Medium Support Racerback Sports Bra
  • Suitable for low to medium impact activities like running, track and field & aerobics
  • Double layer, fabric based pads for comfort and better support 
  • Mesh lining along bra area for breatability
  • Fabric wicks sweat & dries fast
  • Made of 4-way stretch fabric
  • Weight 162g / 0.35lbs
  • Polyester & Spandex
  • SIZE: M / L / XL / 2XL / 3XL     

                          

NASHATA SIZESEU UK  US CIRCUMFERENCE OF THE BAND
M7534 - 3634 - 3664 cm
L8036 - 3836 - 3866 cm
XL8538 - 4038 - 4070 cm
2XL9040 - 4240 - 4274 cm
3XL9542 - 4442 - 4478 cm

Reviews

Grade 
2020-09-05 15:05:39
The best sport bra ever

Very comfort for any sport activities. Hiking, home exercise, wet activities and etc. This is highly recommend to you!

    Grade 
    2020-05-14 22:42:16
    Comfy sports bra

    My first time trying Nashata sports bra. Got it today and try it out straight. I'm usually size 75C, but size L fit me just nice. Not tight or loose. Only the strap is a bit impinging on my neck (I feel that at first but totally forgot about that during exs). Support is adequate. Overall, I dont mind buying again ;]

      Grade 
      2020-04-29 16:23:48
      Material is comfortable but design needs improvement

      I bought sizes L and XL as I wasn’t sure of my size. I typically wear 80B. XL was tight and wasn’t easy to wear. So I gave both to my teenage girls of sizes 32A and 32B. The material is cooling but the design could be improved such as having front zip or hooks at the back for ease of wearing.

        Grade 
        2020-04-22 18:46:01
        TRY SEKALI.. NAK LAGI..

        Sports Bra Nashata ni memang best.. Sangat selesa.. Macam tak percaya ni dah nak masuk kali ke tiga beli bra ni.. memang ngamm.. Harapnya lepas ni ada warna lain sebab saya dah ada semua warna.. Thanks Nashata..

          Grade 
          2020-04-22 18:39:04
          SPORTS BRA UNTUK KESAYANGAN

          Kepada lelaki2 di luar sana kalau nak cari bra untuk isteri anda.. boleh lah cari disini.. sesuai untuk isteri2 yg inginkan keselesaan ketika bersenam dan beriadah tanpa batasan.. Isteri saya sangat gembira dgn kualiti dan keselesaan bra ini.. top notch.. hehehehehe.. highly recommended.. Selamat Mencuba

            Grade 
            2020-04-15 20:02:24
            BRA PALING SELESA ABAD INI

            Alhamdulillah.. Akhirnya jumpa jugak bra yang selesa untuk saya.. Setelah bertahun mencari yang ni yang TERBAIK.. Selesa sangat2 dan mudah diperolehi kerana servis yang sangat pantas.. Thanks NASHATA.. Saya dah repeat order.. Anda bila lagi..

            • 1 out of 1 people found this review useful.
            Grade 
            2019-12-11 12:13:49
            Satisfied customer

            Hi just sharing. Just bought my first sport bra during the sale. Surprisingly comfortable and snug fit to my body. Highly recommended. I wore during my virgin trail race and alhamdulillah. Sangat selesa....sila lah beli. Hope ada sale soon. Thanks

            • 1 out of 1 people found this review useful.
            Grade 
            2018-12-08 13:50:33
            Suprise ada my size jugak!


            At first memang nak cari sport bra and nampak ada size xxxl, so beli la satu color pink. Cepat service delivery, dengan email notification yanh effective.

            I fall in love dengan sport bra nashata..sesuai untuk high impact jugak. So terus sambong beli all other 3 colors. Tapau semua.

            Kalau ads color baru saya nak beli lagi sebab size saya susah nak cari. Thanks nashata!!

            • 3 out of 3 people found this review useful.
            Grade 
            2018-11-14 10:55:41
            The Best Bra in The World

            Bra Nashata sangat simple senang dipakai, Bra nashata sangat selesa tak ada masalah bila hendak lakukan aktiviti sport.. Selain itu Bra sport ini serap peluh bila pakai.. Jadi bila nak lakukan aktiviti sukan lasak tiada masalah bg saya.. Paling best bra sport ada size besar untuk org besar seperti saya.. Rugi siapa tak grab satu untuk simpanan diri sendiri.. Love u nashata

            • 4 out of 4 people found this review useful.

            Write a review

            Sports Bra - Medium Support Vibrant

            Sports Bra - Medium Support Vibrant

            On sale! 11 Sept 2020 - 24 Sept 2020.

            • Stay vibrant inside out in Nashata performance and comfort-first sports bra!